Hi, How Can We Help You?
  • Address: 6D_7398 Yonge St,unit 661,Thornhil Toronto, Ontario
  • Email Address: [email protected]

ویزای استارت آپ کانادا

استارت آپ چیست؟

استارتاپ در واقع هر نوع کسب و کار نوپایی است که در آن کارآفرینان ایده های خود را به مرحله تولید و فروش می رسانند. استارتاپ ها کسب و کارهای جدیدی هستند که پتانسیل رشد دارند و به صورت مرحله ای و پله پله رشد می کنند. اگرچه بسیاری معتقدند که واژه استارتاپ صرفا بر فعالیت های حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات تمرکز دارد، اما چنین نیست! از این می توان هر نوع بیزینس نوپایی را به عنوان یک استارت آپ در نظر گرفت.

ویزای استارتاپ

ویزای استارتاپ یکی از انواع  ویزاهای مهاجرتی است که می توان از طریق آن برای اخذ اقامت دائم کشور مورد نظر اقدام کرد. افرادی صلاحیت اخذ این نوع ویزا را دارند که بتوانند کسب و کارهای کوچک و بزرگ را در بستری خلاق راه اندازی کرده و برای آن ها اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در نظر بگیرند.

امروزه بیش از 30 کشور در جهان وجود دارند که اقدام به صدور این نوع ویزا می کنند. یکی از این کشورها که در بین ایده پردازان و سرمایه گذاران محبوبیت زیادی پیدا کرده است، کشور کانادا است که اداره مهاجرت این کشور سالانه بر اساس صلاحیت افراد ویزای استارتاپ صادر می کند. اداره مهاجرت کانادا برای افرادی که طرح ها و ایده های هوشمند و خلاق با هدف ایجاد کارآفرینی و شروع یک استارتاپ دارند، ویزای استارتاپ کانادا ارائه می دهد. لازم به ذکر است که با گذشت زمان فرد سرمایه گذار می تواند این ویزا را تبدیل به اقامت دائم کانادا برای خود و اعضای خانواده اش کند.

لازم به ذکر است که که برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا می توان از طریق تمامی استان های این کشور اقدامات لازم را انجام داد و وارد کانادا شد. اما این روش در استان کبک پاسخگو نمی باشد! اگر قصد دارید از طریق استان کبک اقدام کنید، لازم است تا روش سرمایه گذاری در کبک را جایگزین ویزای استارتاپ کانادا نمایید

مزایای ویزای استارت آپ کانادا

از مهمترین مزایای ویزای استارتاپ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

Bullet points-min
  • اخذ اقامت دائم کشور کانادا در کمترین بازه زمانی
  • امکان گرفتن اقامت برای سایر اعضای خانواده و شرکا
  • پایدار بودن وضعیت اقامت دائم در کشور کانادا در صورت شکست خوردن پروژه استارتاپ
  • امکان استفاده از حمایت دولت کانادا از کسب و کارها
  • امکان اخذ اجازه کار برای همسر
  • امکان اخذ اجازه تحصیل و کار برای فرزند(ان)

You use this site regularly and would like to help keep the site on the Internet, please consider donating a small sum to help pay for the hosting and bandwidth bill or randomised words which don’t look even slightly believable passage. Fusce non mi at nisl laoreet pretium Nulla ut elementum.

محدودیت سنی

محدودیت سنی برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا تا حدودی وجود ندارد، اما شانس متقاضیان ۱۸ تا ۵۵ سال بیشتر است.

مهاجرت گروهی

امکان مهاجرت گروهی با دوستان، شرکا و حتی خانواده از طریق ویزای استارتاپ کانادا فراهم است.

ثبات اقتصادی

به دلیل اقتصاد باثبات کانادا، احتمال موفقیت در زمینه استارتاپ بسیار زیاد است.

شرایط لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

ایده کسب و کار شما باید در کانادا قابل راه اندازی و اجرا باشد.

حداکثر 5 شریک می توانند در راه اندازی استارتاپ مشارکت داشته باشند و برای اخذ ویزا اقدام نمایند.

اثبات مهارت های زبان (حداقل آیلتس 5 یا معادل آن)

سایر آزمون های مورد تایید برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا عبارت اند از:

  • CELPIP
  • G-TEST
  • TCF Canada
  • TEF Canada

حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی

اثبات تمکن مالی

ارائه تمکن مالی کافی جهت سرمایه اولیه برای هزینه های زندگی تا رسیدن طرح به مرحله اجرا برای خود و خانواده الزامی است. (حداقل میزان سرمایه برای یک تا چهار نفر تقریبا سالانه بین 13 تا 24 هزار دلار کانادا می باشد که این مبلغ ممکن است سالانه دستخوش تغییر شود.)

  •   انجام معاینات پزشکی و ارائه گواهی سلامت
  •   عدم سوء پیشینه
  •   داشتن دعوت نامه از سوی نهادها و سازمان های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا

این سازمان ها به 3 دسته تقسیم می شوند:

الف) Venture Capital Funds

شرکت‌های سرمایه گذاری ونچر کپیتال به دنبال استارتاپ هایی هستند که مراحل رشد اولیه را سپری کرده و در شرایط نسبتا ایده آلی قرار دارند. شواهد نشان می دهد این سازمان ها به دنبال استارتاپ هایی هستند که توانایی تولید و فروش چندین میلیون دلار را داشته باشند. حداقل میزان سرمایه گذاری این گروه ها 200000 دلار کانادا است.

ب) Angel Investor Groups

شرکت های سرمایه گذاری آنجل اینوستور آسان تر از شرکت های ونچر کپیتال، استارتاپ های متوسط را می پذیرند. این گروه ها معمولا بر اساس درصدی از سهام شرکت، مبالغی را پیشنهاد می کنند. حداقل میزان سرمایه گذاری این سازمان ها 75000 دلار کانادا است.

پ) Business Incubator

انکوباتور ها یا مراکز رشد  نیازی به سرمایه اولیه ندارند و گاهی حتی لازم است تا سرمایه گذاران مبالغی را در اختیار آنان قرار دهند. برای بهره مندی از خدمات این سازمان ها لازم است تا در برنامه های آنها پذیرفته شد. انکوباتورها می توانند نقشی نظارتی و کلیدی بر شروع استارتاپ ها، رشد کسب و کارها و همچنین افزایش سرمایه بیزنس ها داشته باشند. به طور کلی می توان گفت این موسسات کمک شایانی در اجرایی شدن و رشد استارتاپ ها خواهند داشت.